Winkelwagen

Purasana Healthcare


Purasana

De voedingssupplementen van Purasana zijn geselecteerd op basis van de kwaliteit van hun voedingsstoffen, hun actieve werking en hun nut op de stofwisseling.
Dankzij systematische controles en toezicht van op het moment van de levering van de grondstoffen tot aan de introductie van het product op de markt, kan Purasana  garant staan voor een hoge kwaliteit van de producten.

Omdat uw gezondheid ons nauw aan het hart ligt bieden we u een scala van voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit, speciaal voor u ontworpen.
Alle planten, plantaardige extracten, natuurlijke oliën en voedingsstoffen die we voor onze producten selecteren, worden aan een strenge analyse en controle onderworpen in het kader van een sluitend kwaliteitsplan.

Er wordt gebruik gemaakt van de HACCP normenbij het producteproces. Dit is een preventief controlesysteem dat de voedselveiligheid, de gezondheid van u en de constante kwaliteit van het product garandeert.

Alle grondstoffen die bij de productie van de capsules van Purasana gebruikt worden zijn van een superieure kwaliteit, afkomstig van betrouwbare leveranciers met een goede reputatie, zodat we garant staan kunnen staan voor een contante kwaliteit van de geleverde producten en we onze bronnen trouw kunnen blijven.


 Vitaliteit/ herstellend

 Enkelvoudige capsules

 Vrouwenlijk comfort