Winkelwagen

Ganache for Lips

 | 

Lip Balms


Ganache voor Lips 

De enige lippenbalsem met echte Scharffen Berger chocolade!

Bij Ganache voor Lips werken ze heel hard aan de hoogste kwaliteit van volledige, natuurlijke en ongeraffineerde ingrediënten van plantaardige bronnen. Het is misschien moeilijker te bereiken en mag een beetje meer kosten, maar we vinden dat onze klanten de moeite waard.

Ganache voor Lips is begonnen in de keuken van de oprichster en eigenaar, Patricia Westen, mei 2003. Net herstellende van de behandeling voor borstkanker, ze wilde een lippenbalsem voor zichzelf en haar vrienden, die volledig natuurlijke, helende en beschermende ingrediënten bevat voor de lippen. Na bestudering van aromatherapie om te helpen met de effecten van de behandeling van kanker, heeft ze pepermuntolie genomen op de middag dat de vermoeidheid die veroorzaakt werd door de bestraling te bestrijden. 

Bij het bestuderen van natuurlijke parfum met Mandy Aftel (maker van Cacao, een natuurlijke chocolade parfum) werd ze geïnspireerd om natuurlijke cacao-extract toe te voegen aan de lip balsem. Dan, in een opwelling, besloot mevrouw West om echte Scharffen Berger chocolade (haar favoriet) toe te voegen aan de lip balsem, die in grote mate het aroma versterkt en de kleur van de balsem. Na het testen van het product bij vrienden en buren, besloot ze serieus het proces van het product te ontwikkelen van labels en display dozen.
 
In april 2004 is Ganache voor Lips officieel geopend voor het bedrijfsleven. Haar eerste klant was, uiteraard, de Scharffen Berger Factory Store in Berkeley. Al snel is de vraag naar het product dat heeft geleid tot uitbreiding van de lijn tot negen heerlijke smaken

Niet alle lippenbalsems zijn gelijk. Veel lippenbalsems maken gebruik van goedkope aardolie producten zoals vaseline en minerale olie, die geen een van de heilzame voedingsstoffen van hun plantaardige tegenhangers. De meeste lippenbalsems bevatten kunstmatige en chemische ingrediënten, meestal in de vorm van kunstmatige smaken en kleuren.
Bij Ganache voor Lips werken we heel hard en van de hoogste kwaliteit volledig natuurlijke en ongeraffineerde ingrediënten van plantaardige bronnen. 

Ganache For Lips Mocha Latte

Ganache For Lips Mocha LatteEuro 4.95Aantal  Ganache For Lips Marzipan

Ganache For Lips MarzipanEuro 4.95Aantal  Ganache For Lips Orange

Ganache For Lips OrangeEuro 4.95Aantal  Ganache For Lips Raspberry

Ganache For Lips RaspberryEuro 4.95Aantal  Ganache For Lips Hazelnut

Ganache For Lips HazelnutEuro 4.95Aantal  Ganache For Lips Chocolate Mouse

Ganache For Lips Chocolate MouseEuro 4.95Aantal  Ganache For Lips Chocolate Mint

Ganache For Lips Chocolate MintEuro 4.95Aantal  Ganache For Lips Lemon Mouse

Ganache For Lips Lemon MouseEuro 4.95Aantal