Winkelwagen


Helemaalshea Scheerzeep Bentoniet Klei 100gr


Artikelcode: HSSBK02Helemaalshea Scheerzeep Bentoniet Klei  100gr
Helemaalshea Scheerzeep, Bentoniet Klei
Maak een eind aan een geïrriteerde huid na het scheren en gebruik deze natuurlijke scheerzeep. De scheerzeep is verrijkt met Shea Boter en Babassu olie wat de huid verzorgt en kalmeert. Bentoniet klei laat het scheermes soepel over de huid glijden en zorgt voor een schoon en glad resultaat. Dode Zee klei is aan deze zeep toegevoegd wat de bloedcirculatie van de huid verbetert en een reinigende werking heeft. Het is een natuurlijke vochtinbrenger dat zorgt voor een goede vochtbalans van de huid.

Gebruik: maak een scheerkwast nat met heet water en strijk deze enkel malen over de zeep tot deze gaat schuimen. Masseer het schuim met ronddraaiende bewegingen op het te scheren oppervlakte. Het zorgt ervoor dat de haren overeind gaan staan.

Ingredienten (INCI): water (Aqua), verzeepte biologische ongeraffineerde Shea Butter* (Sodium Shea Butterate), verzeepte biologische Kokosolie* (Sodium Cocoate), verzeepte Olijfolie (Sodium Olivate), verzeepte Castor olie (Sodium Castorate), verzeepte amandelolie (Sodium Almondate), verzeepte Babassu olie (Sodium Babassuate), Dode zee klei (Maris Limus), etherische olie van lavendel, Tea tree en Cederhout (essential oil of lavender, Tea tree and Cederwood), Bentoniet klei (Bentonite), actieve koolpoeder (activated charcoal powder).
*biologisch
Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten in dit product.
Euro 8.00

Aantal