Winkelwagen

Volgende >>


Bug Balm 28gr
Bug Balm  28gr
Bug Balm
De nieuwe natuurlijke bug balsem die veilig insecten weert en zowel hydrateert en beschermt. De actieve ingrediënten zijn een mix van pure essentiële oliën in een gecertificeerde biologische kokosolie basis. Royaal aanbrengen op de blootgestelde huid zo vaak als nodig is. Voldoet aan de eisen van de EPA's voor Minimum Risk Pesticiden, maar dit is een volledig natuurlijke formule, zodat er geen aardolie gebaseerde "pesticiden" zit.

LET OP: Terwijl onze Bug Balm volkomen veilig wordt beschouwd, heeft het een vrij sterke concentratie van pure essentiële oliën (dat is wat het effectief maakt). Dus om die reden, raden we u het gebruik bij kinderen jonger dan 2 jaar af. Het kan te sterk zijn voor hun gevoelige huid en het product zal steken als het in hun ogen komt. Bij twijfel contact op met uw kinderarts.

Actieve Ingrediënten: essentiële oliën van geranium (2%), citroengras (2%), mint (1%), ceder (1%), rozemarijn (1%) en tijm (1%) Overige ingrediënten: biologische kokosolie, ongebleekt bijenwas, natuurlijke vitamine E, en niet-GMO maïszetmeel.
17.95  Euro 12.50

Aantal