Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Vitamine C Biologisch 60 capsules
Vitamine C Biologisch  60 capsules
Vitamine C Biologisch 60 capsules
250 mg uit extract van amla fruit
  • volledig natuurlijke vitamine C en bioflavonoïden
  • extract uit biologisch amla fruit (Indiase kruisbes)
  • maar liefst 250 mg vitamine C per vegetarische capsule
  • hoogst gedoseerde biologische vitamine C capsule
  • zonder extra hulpstoffen
  • gecertificeerd door Skal en draagt EKO-keurmerk

Vitamine C Biologisch van Vitals is het eerste echt hoog gedoseerde, natuurlijke én biologische vitamine C product op de markt, met maar liefst 250 mg vitamine C per vegetarische capsule, zonder extra hulpstoffen! 
 
Biologische vitamine C uit amla fruit
De natuurlijke vitamine C in dit product wordt gewonnen uit het fruit van de amla boom (Indiase kruisbes). Deze bomen groeien met name in India, waar het gedroogde en verse fruit veel verschillende toepassingen kent. De vruchten staan erom bekend dat ze van nature een zeer hoog gehalte aan vitamine C en bioflavonoïden bevatten. Daarnaast is de vitamine C in dit product afkomstig uit amla die gekweekt is volgens de biologische productiemethode, waarbij dus geen gebruik wordt gemaakt van pesticiden of andere schadelijke stoffen. En er worden géén hulpstoffen toegevoegd aan de capsule.
 
 
Over vitamine C
Vitamine C is een essentiële stof die ons lichaam niet zelf kan aanmaken. Wij zijn daarom afhankelijk van onze voeding voor inname hiervan. Vitamine C heeft vele belangrijke functies zoals bijvoorbeeld het ondersteunen van de aanmaak van collageen wat een stof is die op zeer veel verschillende plaatsen in het lichaam voorkomt, zoals de bloedvaten, spieren (waaronder de hartspier), botten, gewrichten en huid. Vitamine C is daarmee zeer belangrijk voor de structuur en stevigheid van ons lichaam. Daarnaast heeft deze vitamine een gunstige invloed op de werking van het immuunsysteem en is het een zeer krachtige antioxidant. Hierdoor draagt het bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels. Vitamine C is ook van belang voor een gezonde functie van de bijnier en voor een normale energiestofwisseling. Het kan daarom helpen bij vermoeidheid en futloosheid. Vele andere biologische processen worden eveneens ondersteund door deze wateroplosbare vitamine.
 
Over de bioflavonoïden
De bioflavonoïden zijn synergisten en verbeteren de opname van vitamine C, gaan oxidatie van vitamine C tegen en helpen vitamine C bij het versterken van capillairen en bloedvaten. Deze bioflavonoïden komen eveneens uit amla en zijn dus de natuurlijke co-factoren van deze specifieke vitamine C.
 
Biologisch
De actieve ingrediënten van biologische voedingssupplementen zijn gegarandeerd van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch gefabriceerd. Daarnaast wordt bij de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. In allerlei voorschriften is vastgelegd wat daaronder wordt verstaan. Er worden o.a. geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt. Het instituut Skal Biocontrole controleert of de voorschriften worden nageleefd en of een product biologisch genoemd mag worden. Biologische producten zijn herkenbaar aan de code NL-BIO-01 en het Europees biologisch keurmerk.
 
Samenstelling per capsule:
(dagdosering)
 
% ADH
Vitamine C (uit biologisch amla fruit)
250 mg
313%
Bioflavonoïden (uit biologisch amla fruit)
50 mg
-
Hulpstoffen:
Hydroxypropylmethylcellulose.
Gegarandeerd vrij van:
Gluten, soja, lactose, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO.
Gebruik:
1-2 capsules per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.
Euro 28.95

Aantal