Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Helemaalshea Koffie Scrub Zeep 100gr


Artikelcode: HSKSZ06Helemaalshea  Koffie Scrub Zeep  100gr
Helemaalshea Koffie Scrub Zeep
Koffie Scrub Zeep zorgt voor een krachtige peeling en verwijdert geur.
Deze ambachtelijke zeep is in de keuken onmisbaar, het maakt vuile handen goed schoon na bijvoorbeeld het werken in de tuin (modder), verwijdert vet en vuil na het klussen en het verwijdert luchtjes aan de handen zoals knoflook en vis.
Koffie scrub zeep helpt de dode huidcellen verwijderen. De cafeïne kan helpen bij het minimaliseren van cellulitis door het verbeteren van de bloedcirculatie. Wrijf de zeep dan, in masserende ronde bewegingen, direct over de huid. Ook is het heerlijk om de zeep, door deze te laten schuimen op een washand, loofah of spons, ’s ochtends te gebruiken onder de douche om wakker te worden met een heerlijke koffiegeur!
Deze ambachtelijke zeep is 100% natuurlijk, bevat geen parabenen, SLS of andere synthetische toevoegingen.
Het heeft weinig verpakking dus beter voor het milieu.
Daarnaast is de zeep economisch in gebruik, het is niet duur, gaat lang mee dus goed voor de portemonnee.
Ingrediënten (INCI): koffie (Aqua(Coffee)), verzeepte Shea Butter (Sodium Shea Butterate), verzeepte Kokosolie (Sodium Cocoate), verzeepte Olijfolie (Sodium Olivate), verzeepte Castor olie (Sodium Castorate), verzeepte amandelolie (Sodium Almondate), verzeepte Babassu olie (Sodium Babassuate), gemalen koffie (ground coffee), puimsteenpoeder (pumice powder), parfumolie (perfume oil), kaolin klei (kaolinite)
Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten in dit product.
Euro 7.00

Aantal