Winkelwagen

Het begin


Een idee is geboren
Opgegroeid met haar Geisha grootmoeder in Japan, is Susie niet opgegroeid als een typisch kind. Misschien vanwege haar regelmatige wekelijkse bezoeken aan de Japanse badhuizen of misschien, in plaats van het traditionele westerse onderwijs, waren Susie's studies kruiden, thee, sake, bomen, bloemen en andere mooie dingen van de natuur, of misschien was het omdat Susie een enthousiaste tuinier is sinds ze 5 jaar oud is, groeiende bessen om haar eigen gezichtsmaskers te maken ... deze kunnen allemaal de inspiratie zijn voor het oprichten van 100% Pure.
Susie’s werd door haar grootmoeder naar San Francisco gestuurd, toen ze 15 was, omdat ze niet wilde dat haar geliefde kleindochter in haar voetsporen trad. Met heimwee en eenzaam bracht Susie haar vrije tijd door met het helpen van dieren en vrijwilligerswerk in dierenasielen. Haar liefde voor dieren is nog steeds een groot deel van haar leven en haar uiteindelijke missie is om zoveel mogelijk dieren te helpen.

Tijdens haar studie aan de Universiteit van Californië in Berkeley, ontdekte Susie per ongeluk haar roeping. Suze wilde haar huid te beschermen tegen veroudering met een van de zwaar geadverteerde Vitamine C serums die werden verkocht in luxe warenhuizen. Dit leek haar de moeite waard om te kopen en kocht dit door een week lang geld te besparen voor de lunch. Toen ze merkte dat het serum bruin werd na een week van opening raakte ze van streek. Susie wist dat het serum bruin geworden was door oxidatie. Ze realiseerde zich dat bij oxidatie niet alleen de vitamine C minder kracht heeft, maar ook dat je vrije radicalen direct op de huid aanbrengt. Susie was overstuur hoe cosmetische bedrijven een verkeerde voorstelling gaven van wat ze verkochten. Dus, ontdekte ze een manier om alle natuurlijke ingrediënten te stabiliseren voor oxidatie en patenteerde deze technologie. Zodra ze deze uitvinding patenteerde, vroegen een aantal van 's werelds grootste cosmeticabedrijven Susie of ze voor hen als een product ontwikkelaar wilde werken.

Eerlijkheid in Cosmetica & 100 % Pure integriteit
Tijdens een typische dag in het lab, was Susie bezig met het formuleren van de 'the next big eye cream´ toen ze per ongeluk een flacon van een chemische stof omstootte die in de eye crème moest worden gebruikt. Binnen een paar minuten, had de chemische stof een gat uitgehold in de lab tafel. Geschokt dat de gebruikte ingrediënten in de cosmetica aggressief genoeg waren om een lab tafel op te eten, begon Susie te graven naar antwoorden. Ze ontdekte al snel dat veel chemische stoffen die op grote schaal worden gebruikt in cosmetica kanker, tumoren, irritaties en andere huidaandoeningen kunnen veroorzaken, naast het gebruik van giftige chemicaliën. Susie wist dat de formules alleen maar een vleugje van de werkzame bestanddelen bevatten waarvoor reclame werd gemaakt en dat de meeste formules zijn verdund met water, verdikkingsmiddelen, emulgatoren en andere goedkope vulstoffen om "te bezuinigen". Bovendien was Susie verontwaardigd over het feit dat veel bedrijven beweren geen dierproeven te doen, aangezien de uiteindelijke formule zelf niet is getest op dieren, veel van de ingrediënten zijn dat wel. 100% Pure producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals fruit, honing, zeewier en andere natuurlijke kruiden - deze natuurlijke ingrediënten zijn nooit op dieren getest.
Na bloot te zijn gesteld aan het fabricageproces van cosmetica, heeft Susie ervoor gekozen om haar integriteit, te handhaven en maakte het haar missie om pure, effectieve en diervriendelijke producten te maken.

Revolutionaire fruit gepigmenteerde cosmetica
Susie Wang kreeg een ingeving voor het gebruik van groenten en fruit pigmenten in make-up terwijl ze in haar biologische tuin bramen plukte en merkte hoe de bessen haar vingers kleurde. Het idee van groenten en fruit gepigmenteerde cosmetica is revolutionair en een van de belangrijkste innovaties in make-up, omdat alle andere cosmetica worden gemaakt met FD & C kleuren (synthetische kleurstoffen) of mineralen. Waarom zijn groenten en fruit pigmenten zo'n big deal? Alle antioxidanten en vitaminen in groenten en fruit blijven in de pigmenten, dus worden alle gezonde voedingsstoffen van het fruit en groenten rechtstreeks op uw huid aangebracht! Met deze ontdekking, creëerde Susie een hele lijn van 100% natuurlijke met groenten en fruit gepigmenteerde cosmetica onder de naam 100 % Pure.

Over 100% Pure
Gefabriceerd in eigen fabriek in Oakland, CA en New Jersey en met haar kantoor aan huis in Atherton en andere kantoren in Napa en in Parijs; zorgt 100% Pure er voor dat alle formules echt 100% Pure zijn, veganistisch (of vegetarisch wanneer honing is gebruikt), vrij van synthetische geuren, parabenen en andere gifstoffen. 100% Pure heeft de meest geconcentreerde formules welke niet zijn verdund met water, verdikkingsmiddelen, emulgatoren of andere goedkope vulstoffen. 100% Pure producten zijn nooit getest op dieren. In feite is het de missie van het bedrijf dieren te helpen en te redden. 100% Pure make-up kwasten zijn cruelty free veganistische borstels gemaakt van anti -bacteriële synthetische vezels in plaats van de meestal gebruikte vacht van dieren, zoals marter, vos, nerts, eekhoorn, konijn en andere dieren te scheren.

Een mooie toekomst
100% Pure opent de tweede 100% Pure winkel bij Santana Row in San Jose CA, een luxe winkelcentrum met buren als Gucci, Burberry, Anthropologie, Priscilla van Boston, Ferragamo en anderen. De eerste winkel is gevestigd aan College Avenue in Berkeley. 100% Pure heeft haar omzet verdubbeld sinds de lancering in 2005 en heeft aangetoond dat zij een van de leiders in de biologische huidverzorging / cosmetica-industrie zijn en gaan nog steeds door met het ontwikkelen van nieuwe producten.